HBC Golfmiddag | Bentwoud

woensdag 06 september
ARCHIEF
Er waren 13 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op woensdag 6 september mogen we weer de golfbaan op! Om de dag nog leuker te maken organiseren wij deze in nauwe samenwerking met The Company Golf Club. Natuurlijk kun je een compleet verzorgde golfmiddag inclusief walking dinner, netwerkborrel en ontvangst met koffie en thee. 

9 holes golfen
We hebben er dit jaar voor gekozen om 9 holes te golfen in een spelvorm die voor iedereen veel plezier oplevert. Je hoeft dus geen hele goede golfer zijn om mee te kunnen doen!  Inschrijving is zowel mogelijk in (bedrijfs)teams van 4 personen als individueel. We delen je dan in met mensen waarvan wij denken dat je een geslaagde middag zult ervaren! 

Programma
15:00 uur Ontvangst met koffie/thee/water 
15:30 uur Welkomstwoord, omkleden en inslaan.
16:00 uur Richting holes
16:15 uur Start shotgun voor 9 holes wedstrijd. 
18:45 uur Borrel en aansluitend een 4-gangen walking dinner. 
21:00 uur  Einde programma 

Kosten
Voor dit speciale evenement rekenen wij eenmalige inschrijfkosten, voor leden: € 75,00 en voor niet leden: € 95,00. Voor de wedstrijddeelnemers is bij de prijs inbegrepen:

· Ontvangst met koffie/thee  
· 9 holes greenfee
· Baancatering
· Netwerkborrel en 4-gangen walking dinner. 

Voorwaarden  
Je kunt je inmiddels inschrijven en direct betalen via iDEAL. Indien de betaling succesvol is afgerond ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail van je inschrijving en betaling. Dit is tevens je factuur dus bewaar deze goed! Wij verstrekken deze éénmalig. Wil je met een bedrijfsteam meespelen, stuur dan na inschrijving van alle deelnemers een info@haagschebusinessclub.nl met teamnaam en de deelnemers.  

Bij inschrijving rekenen wij op je komst en kosteloos annuleren kan tot 1 week voor het evenement. Daarna kan er geen restitutie plaatsvinden. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te betalen via iDEAL kun je op verzoek een factuur krijgen. Wij brengen hiervoor € 7,50 administratiekosten in rekening.