Netwerkborrel 18 april | AFAS Circustheater

woensdag 18 april
ARCHIEF
Er waren 133 bezoekers op dit evement aanwezig

Introductie

Op woensdagavond 18 april vindt de volgende netwerkborrel plaats in het AFAS Circustheater! Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en de avond duurt tot 22.30 uur. 

Maison van den Boer serveert deze avond heerlijke hapjes! De eerste gastspreker van de avond is Bas van der Veldt. Bas is de Algemeen directeur (CEO) en tevens het boegbeeld van AFAS Software. Bas is op jonge leeftijd begonnen bij AFAS en hij komt vertellen over de totstandkoming van de samenwerking tussen AFAS en het Circustheater. Is dit puur voor het vergroten van de naamsbekendheid of zit hier ook een strategisch commercieel belang achter? Is het interessant om als ondernemer te investeren in culturele activiteiten en met welk doel? Bas legt het ons allemaal uit deze avond. 

Onder onze leden mogen we namens het AFAS Circustheater 2 x 2 kaarten (1e rang) verloten voor de hitmusical WICKED met een pauze arrangement (hapje, tafelgarnituur en drankje) 

De avond is toegankelijk voor onze leden, introducés en voor nieuwe geïnteresseerden die nog niet eerder kennis hebben gemaakt. 

Het inschrijfformulier is geopend dus meld u nu alvast aan! Leden kunnen zich via hun account aanmelden. Niet-leden kunnen zich registreren als gast.